Introductie Open Drachten

5 oktober 2022

Tijdens de sneak preview op donderdag 29 september heeft Koen Eekma, concerndirecteur gemeente Smallingerland, aan vertegenwoordigers van o.a. dorpen, de ondernemersvereniging, museum Dr8888 en

Gastvrij Smallingerland, de website www.opendrachten.nl geïntroduceerd. Een platform waarop we de verhalen van Smallingerland gaan vertellen. De komende tijd gaan we dit platform samen met alle partijen uitbouwen.

 

Over het nieuwe marketingconcept Open Drachten

Met het nieuwe marketingconcept Open Drachten nemen we afscheid van het merkconcept Drachten Wil je Meemaken dat zo’n 14 jaar geleden werd geïntroduceerd om de koopstromen vast te houden toen het centrum van Drachten op de schop ging. Vanaf die tijd is er veel veranderd en zijn ook de wensen en behoeften, niet alleen van de gemeente maar ook van ondernemers, organisaties en bedrijven, veranderd om Drachten|Smallingerland met een breder profiel op de kaart te zetten. In het komende jaar wordt het platform verder uitgebouwd en worden lokale samenwerkingsverbanden, organisaties en bedrijven gestimuleerd om zich aan te sluiten bij het concept.

Samen gaan we laten zien dat Drachten een succesvolle innovatiestad is mét een aantrekkelijk buitengebied! Drachten kan niet zonder de dorpen en de dorpen niet zonder Drachten. Er is veel te vertellen over Smallingerland. Verhalen die interessant zijn voor inwoners, maar ook voor mensen in de wereld om ons heen. Verhalen over ondernemerschap, werk & opleiding. Verhalen over kunst & cultuur. Verhalen over het landschap. Over geschiedenis & toekomst. Over dromen & daden. Al deze verhalen verdienen een podium. Een plek waar ze gehoord, gezien én gedeeld worden.

Ondernemers, onderwijsinstellingen, organisaties op het gebied van kunst & cultuur: iedereen kan meebouwen aan

Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.

Wil je meebouwen? Laat het ons weten en mail ons: info@opendrachten.nl

https://opendrachten.nl/

Website door: SMART Websites